Thea_laboratoires_france

Théa on innovatiivinen ranskalainen perheyritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1883. Suomessa Théa aloitti toimintansa syksyllä 2011 ja konttorimme sijaitsee Järvenpäässä.

Théa on oikeastaan "vanha uutuus”. Vanha sen takia, että Chibret´n perheellä on yli satavuotiset perinteet oftalmologiassa. Uudeksi Théan tekee se, että tuomme koko ajan uusia innovaatioita oftalmologiaan. Kaikki silmien hoitoalueiden tutkimus ja kehittäminen on ollut aina erikoisalaamme. Olemme vakuuttuneita siitä, että kaiken voi tehdä entistä paremmin ja yksinkertaisemmin. Tuotteitamme on saatavilla yli 70:ssä maassa ja nyt olemme tulleet myös Suomeen selkeä lupaus mukanamme: me emme tuo markkinoille yhtään tuotetta, mikäli sitä vastaava lääke on jo saatavilla – me haluamme tarjota enemmän. Luonnollisesti kaikki uudet tuotteemme ovat aina ilman säilytysaineita!

Tuoteluettelomme Suomessa on kasvanut hurjaa vauhtia. Vuoden 2012 keväällä lanseerasimme ensimmäisen täysin uuden tuotteemme Suomessa. Se oli silmäantibiootti Azyter® (atsitromysiinidihydraatti 15mg/g). Nyt valikoimissamme on kymmeniä säilytysaineettomia tuotteita ja uusia lanseeraamme joka vuosi. Valtaosa tuotteistamme on reseptilääkkeitä.

Reseptivapaita tuotteitamme ovat mm silmäluomen hygieniaan tarkoitetut Blephaclean®, Blephagel®, BlephasolDuo® sekä uusimpana Blephademodex®. Ne ovat kätevä apu blefariitin hoidossa, silmäluomen puhdistuksessa allergiaoireiden tai silmätulehduksen aikana tai vaikkapa apuna meikin poistossa herkistä silmistä. Kuiville silmille tarkoitettu ThealozDuo® (hyaluronihappo/trehaloosi) on muodostunut usean kuivista silmistä kärsivät suomalaisen suosikkituotteeksi. ThealozDuo® on säilytysaineeton kuivasilmävalmiste Théan patentoimassa ABAK® -pullosssa, joka mahdollistaa jopa 3 kuukauden säilyvyyden ilman silmää ärsyttäviä säilytysaineita. Se on myös suomalaisten silmälääkärien eniten suosittelema kuivasilmävalmiste.

Siihen, millaisia muita tuotteita tuomme markkinoille tulevaisuudessa, tarvitsemme sinun apuasi. Siksi meille on arvokasta kuulla mielipiteesi siitä, millaisia parannuksia toivot omalle erikoisalallesi. Suomesta olemme saaneet arvokasta palautetta tuotteistamme ja sitä haluamme kuulla lisää. Kiitos – palautteenne on meille tärkeää!

Voit ottaa meihin yhteyttä näiltä sivuilta löytyvien yhteystietojen kautta tai voit kutsua meidät tapaamaan sinua toimipaikallesi.

Lue lisää Théasta kansainvälisiltä kotisivuiltamme: www.laboratoires-thea.com.


Viisi tulevaisuuteen tähtäävää sukupolvea


Vaikka Théa on perustettu vasta vuonna 1994, yhtiön historia ulottuu yli 100 vuoden päähän. Vuonna 1871 Paul Chibret sairastui molemminpuoliseen vakavaan verkkokalvon sairauteen, korioretiniittiin. Tämän takia hän päätti kouluttautua silmälääkäriksi ja siitä lähtien Chibret´n perheen elämäntyönä on ollut silmäsairauksien tutkiminen.

Sittemmin silmäsairauksien tutkimustyöhön ja uusien tuotteiden kehittämiseen ovat keskittyneet kaikki viisi Chibret´n perheen sukupolvea.

Tiedeyhteisön kuunteleminen on aina ollut meille tärkeää. Siihen, millaisia tuotteita tuomme markkinoille tulevaisuudessa, tarvitsemme sinun apuasi. Siksi meille on arvokasta kuulla mielipiteesi siitä, minkä sairauden hoitoon haluaisit meidän jatkossa keskittyvän.

Meillä on Suomessa selkeä tavoite: emme aio tuoda markkinoille tuotteita, elleivät ne tuo jotain uutta jo olemassa olevien hoitojen lisäksi.

Me haluamme tehdä historiaa myös Suomessa.

 

historikken1_fi