Théa on edelläkävijä säilytysaineettominen silmävalmisteiden kehittämisessä ja valmistamisessa

Vuosien tutkimustyön jälkeen Théa esitteli ensimmäisen säilytysaineettoman silmätippapullon vuonna 1995. Pullo tunnetaan nimellä ABAK® - ja siitä on tällä hetkellä käytössä kolmas kehitysversio. ABAK® -pullon ansiosta silmätipat voidaan pakata säilytysaineettomasti pulloon ja näin käyttäjä välttyy säilytysaineiden aiheuttamilta haitoilta.

 
abak_flaskaSäilytysaineettoman ABAK®- pullon ansiosta liuos säilyy steriilinä ennen avaamista ja myös avaamisen jälkeen. Pullon tuotetta voi käyttää 3 kuukautta pullon avaamisesta. Yhdestä 10 ml:n pullosta tulee 300 samankokoista tippaa. ABAK® -pullo on maailman myydyin säilytysaineeton silmätippapullo. Joka kolmas sekunti myydään uusi ABAK® -pullo. 


 

sterifree_tubGeelimäisiä silmävalmisteita on ollut aiemmin saatavilla ainostaan yksittäispakkauksissa. Niille on ollut vaikeaa valmistaa säilytysaineetonta moniannospakkausta.
Théan uusi, patentoitu, S.F.T® (Steri Free Teknology) on mahdollistanut kätevän moniannospakkauksen kehittämisen ja valmistamisen. Théan Steri Free –pumpputuubin ansiosta geelimäinen tuote säilyy jopa 2 kuukautta avaamisesta ilman säilytysaineita.


protriax_innovationThéan kehittämä ProtriaxIn® - polymeeriverkko korvaa bentsalkoniumkloridi –säilytysaineen, ProtriaxIn® koostuu kolmesta hyvin siedetystä ainesosasta, joita on käytetty vuosikausia eri lääkevalmisteissa. Korvaamalla säilytysaine silmävälmisteessa, niistä saadaan paremmin siedettyjä ja käyttäjä välttyy säilytysaineiden aiheuttamilta haitoilta.

 

 

Easygrip

Johtavana säilytysaineettomien silmälääkkeiden kehittäjänä ja valmistajana Théa on tuonut markkinoille ensimmäisen säilytysaineettoman yhdistelmävalmisteen moniannospakkauksessa. EASYGRIP® -pullo on uusi, ergonominen tapa annostella säilytysaineettomia silmätippoja.

EASYGRIP® -pullo on helppo avata: tippapullon kärkeen ei tarvitse koskea. Pulloa on helppo pitää ja luonnollisen kaksoisotteen ansiosta annostelu on tavallisia tippapulloja helpompaa. Vain yksi painallus riittää! Katso opasvideo tästä linkistä.